Filmvisning av ”Inte bara honung” 1/3 2014

Södra Närkes biodlarförening , Naturskyddsföreningen i Askersund och Folkets hus Askersund bjuder in till filmvisning av ”Inte bara honung”.

inte_bara_honung

”Albert Einstein lär ha sagt att om alla bin i världen skulle dö ut, är mänskligheten utplånad inom fyra år. Under de senaste fem åren har miljontals bin dött utan att någon kan förklara orsaken. Om bina fortsätter att dö kommer det att få drastiska konsekvenser för människan. Över en tredjedel av vår livsmedelsproduktion är beroende av binas pollinering. Filmen tar oss på en resa till biodlare över hela världen för att ta reda på varför bina dör. Inte bara honung är Schweiz bidrag till Oscars-galan 2014.”

Efter filmen blir det fika och möjlighet att få mer information från Biodlare och Naturskyddsföreningen.

1 mars klockan 15:00.
Film+fika 70:-

Varmt välkomna!

Länk till facebookevenemang

Kommentarer inaktiverade.